Vendéglő

Vendéglő

Ismerje meg

Vendéglőnket

A Kóborló Vendéglőt  1991 novemberében borozóként nyitottuk meg. A nevében is utalunk arra hogy minket nem az út mentén fognak megtalálni hanem aki rászánja az időt egy kis sétára az Mátrafüred legszebb utcájában talál ránk.  Az első évben zsíros kenyeret lilahagymával és mátraaljai borokat kínáltunk. Az  évet  már élőzenével és vacsorával egybekötött szilveszteri mulatsággal zártuk, melynek akkora sikere volt hogy az eddigi 35 fős borozót 60 fős kerthelyiséggel egészítettük ki ahol minden pénteken és szombaton élőzenével vártuk a vendégeket. Azt szerettük volna hogy vendégeink az év minden szakában élvezhessék az élőzene varázsát ezért egy év múlva már 90 fős melegkonyhás étteremként üzemeltünk 40fős kerthelyiséggel.

 

Régi álmunkat  valósítjuk meg azzal hogy étlapunkon a hagyományos magyar ételek mellett olasz különlegességek is helyet kapnak, amelyet nem csak nálunk fogyaszthat el idilli környezetben  hanem otthonába szállítva is. Aki hozzánk elkóborol az nem csak a gyermek és felnőtt menüből választhat hanem étlapunk tágas palettájárol is kedvére válogathat.

A zárt, biztonságos  hátsó kertben egészen pici kortól felhőtlen szórakozást nyújtunk a gyermekek részére. Nálunk már a legkisebbek sem unatkoznak hiszen Őket fedett játszóház várja. Itt kedvükre válogathatnak a játékok között mint például rajztábla, zenélő tanulószék, ugráló csacsi, kismotor, játékkonyha, babahinta és kreatív sarok. A nagyobbakat trambulinnal, mászókával, homokozóval, csúszdával és különböző hintákkal várjuk és hogy emlékezetessé tegyük számukra az ittlétet minden gyermeknek ajándékkal kedveskedünk.

Jelen pillanatban azon kevesek közé tartozunk, ahol hétvégenként vacsora közben kellemes,halk élőzenével kényeztetjük a hozzánk betérőket. Este, 22:00 után igazi mulatós hangulatú muzsikálás veszi kezdetét hajnal 2:00 óráig. Zenekarunk  repertoárja  a 20-as évektől napjainkig terjed.

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink barátságos és otthonos környezetben tölthessenek el egy kellemes délutánt, estét és a jövőben is visszalátogassanak hozzánk.

Sok szeretettel várjuk régi és új vendégeinket. Csernyánszky család