-
1: Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab, illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek
-
2: Tej és az abból készült termékek
-
3: Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia- vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek
-
4: Tojás és a belőlük készült termékek
-
5: Hal és a belőlük készült termékek
-
6: Rákfélék és a belőlük készült termékek
-
7: Zeller és a belőlük készült termékek
-
8: Mustár és a belőlük készült termékek
-
9: Földimogyoró és a belőle készült termékek
-
10: Szójabab és a belőle készült termékek
-
11: Szezámmag és a belőlük készült termékek
-
12: Kén- dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfidok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben